NANNIC MIKRONEULAUS JA RADIOFREKVENSSIHOIDOT

 

 • Nannic Radiofrekvenssihoidot
 • Deep Skin mikroneulaus
 •  

  NANNIC radiofrekvenssihoidot

  NÄKYVIÄ HOITOTULOKSIA Nannic radiodfrekvenssihoito parantaa ihon toimintaa. Nannic NBE-radiofrekvenssihoito on tehokas käsittely kasvoille ja vartalolle. Nannic hoito on kuitenkin hyvin rentouttava hoitokokemus. Nannicin elektoromagneettinen lämpöenergia aktivoi ihon mikroverenkiertoa ja lisää happea kudokseen. Ihon solutoiminta aktivoituu. Nannic radiofrekvenssihoidossa ihon kimmoisuus paranee ja juonteet pehmenevät. Myös aknen, ruusufinnin sekä couperosan hoidossa on saatu hyviä hoitotuloksia.

  Nannic radiofrekvenssihoidolla voidaan käsitellä:

  Kysy lisää kaunistavasta hoidosta!

  NANNIC- hoitokokonaisuus sisältää pintapuhdistuksen, entsyymikuorinnan, hieronnan radiofrekvenssilaitteella ja lamellaariseerumin imeytyksen. Hoito viimeistellään ihanalla ALGINATE-naamiolla.

  Hoitokokonaisuus on miellyttävä ja asiakas saattaa jopa nukahtaa kesken hoidon. KESTO 1h. 15 min.

  Nannic kasvohoito 145 €

   

  DEEP SKIN MIKRONEULAUS

  Tehokas ja turvallinen

  Nannic Deep Skin hoidossa tehdään kasvoille ja kaulalle mikroneulaus. Nannic Deep Skin mikroneulauksessa iholle tehdään mikrokanavia, jotka ovat syvyydeltään 0,5mm. Mikrokanavien tehtävänä on aktivoida ihon solutoimintaa, joka heikkenee iän myötä. Mikroneulauksen jälkeen valitaan iholle sopiva Nannic hoitoseerumi, joka imeytyy mikrokanavia pitkin syvemälle ihoon.

  Nannic Deep Skin hoidolla voidaan hoitaa:

  Nannic mikroneulaukseen tuloksia tehostaa Nannic radiofrekvenssikäsittely. Hoidot tehdään tehokkaana yhdistelmänä. Nannic hoitokokonaisuuden jälkeen iholle levitetään täyteläinen Alginate-naamio, joka viimeistelee hoitotuloksen. Hoidon jälkeen kasvojen ja kaulan iho on näkyvästi kirkastunut. Iho ei punoita.

  Nannic Deep Skin mikroneulauksessa käytetään aina kertakäyttöisiä hoitopäitä, jotka takaavat hygieenisyyden sekä tehokkaan hoitotuloksen.

  Saadaksesi hyviä hoitotuloksia kysy hoitosuositusta kosmetologiltasi.

  DEEP SKIN -mikroneulaushoito 99 €
  - entsyymikuorinta, DEEP SKIN-mikroneulaus, naamio

  DEEP SKIN -mikroneulaus ja NANNIC-radiofrekvenssikäsittely yht. 175 €
  Tehokas hoito juonteisiin ja liftaukseen!