Kestopigmentointi, Microblanding ja kestovärjäys

 • Kestopigmentointi / 3D
 • Mikroblading
 • Kestovärjäys
 •  

   

  KESTOPIGMENTOINTI / 3D

  Haluatko luonnollisen näköiset kulmakarvat, eyelinerit tai huultenrajauksen?

  Käytössäni on uusi käänteentekevä ORON-kestopigmentointimenetelmä. Uusi teknologia mahdollistaa tarkemman ja nopeamman lopputuloksen ja on entistä kivuttomampaa.Tavallisten kestopigmentointien lisäksi menetelmä soveltuu myös arpien ja ihon pienten virheiden peittämiseen sekä valkopälven uudelleenpigmentointiin.

  Helmiinassa tehdään myös uutta 3D-kestopigmentointia, jossa kumakarvat saadaan tehtyä karvamaisesti eli ohuella neulalla pigmentoidaan erittäin luonnollisen näköiset kulmakarvat. Sopii myös niille, joilla on aukkopaikkoja kulmissa. Soita, niin varataan sinulle aika maksuttomaan arviointiin!

  Oron-kestopigmentoinnissa käytettävät mineraalivärit eivät muuta ajan kuluessa pigmentoitavaa aluetta punertavaksi, koska ne eivät sisällä rikkioksidia.

  Eyelinerit 350 €
  Kulmat 400 €
  Huulet 400 €

  jokaiseen hintaan sisältyy myös mahdollinen toinen täydennyspigmentointi.

  Ottaessasi useamman pigmentoinnin ALENNUS 80 €

  Kestopigmentointi tai kosmeettinen tatuointi tarkoittaa sitä, että neulan avulla kuljetetaan väripigmenttiä ihoon. Kestopigmentoinnin avulla korostetaan kasvojen tiettyjä piirteitä, suurennetaan pieniä kulmia, saadaan pienemmät silmät ja huulet näyttämään suuremmilta, tasapainotetaan kasvojen muotoa jne. Kun kestopigmentointi on tehty oikein, se saa kasvot näyttämään nuorelta ja korostaa kasvojen parhaita puolia, se on kuin pienimuotoinen "kasvojenkohotus". Lisäksi kestopigmentoimalla voidaan esim. peittää arpia. Kestopigmentointi helpottaa päivittäistä elämää kun ei tarvitse meikata päivittäin ja on täydellinen ratkaisu naisille, joille on tärkeää näyttää kaikissa tilanteissa hyvältä ja huolitellulta.

   

  MITÄ ON MICROBLADING?

  Microblading on lähtöisin Japanista ja on tällä hetkellä suosituin tapa tehdä luonnolliset kulmakarvat. Microblading on kestopigmentointimenetelmä, jossa ihon tyvisolukerrokseen viedään väripigmenttiä nano- ohuiden neulojen avulla.

  Microblading- tekniikalla jäljitellään oikean karvan vahvuutta, muotoa ja suuntaa. Tällöin lopputuloksesta saadaan mahdollisimman luonnollinen karvatekniikkaa käyttäen.

  Microbladig- tekniikalla tehdyissä kulmissa väri pysyy noin vuoden, mutta joillakin jopa pitempään. Microblading- käsittely tehdään kaksi kertaa, vahvistus noin 4-8 kk: n kuluttua. Värin pysyvyyteen vaikuttaa mm. Ihon uusiutuminen, kuivuus/ rasvaisuus, tietyt lääkkeet, tietyt lisäravinteet ( esim. Omega-3), sairaudet sekä ulkoiset tekijät.

  Microblading - kulmat ensimmäinen kerta 230 €
  Vahvistus 95 €

   

  KESTOVÄRJÄYS

  RIPSET 24 €
  Kasvohoidon yhteydessä ripset 20 €

  KULMAT sis. muotoilun 22 €
  Kasvohoidon yhteydessa kulmat 15 €